Tunnit & tapahtumat

SYYSKAUSI 2023
Bodywise-tunnit alkavat 12.9. – Tiedustelut ja ilmoittautuminen: Kiki Molander kiki.molander(at)gmail.com, puh 050 520 2260
Tanssitunnit alkavat 13.9. – Tiedustelut ja ilmoittautuminen: koordinaattori Anneli Ahvenniemi, ahvenniemi.anneli(at)gmail.com, puh 050 321 0579

BodyWise

Tiistaisin 11.00 – 12.15. Vetäjänä tanssinopettaja Kiki Molander

BodyWise kehonhallinta-metodin tavoitteena on helpottaa liikkeiden koordinaatiota ja tuottaa esteettisiä elämyksiä.

BW parantaa ryhtiä, tasapainoa, voimaa ja lisää notkeutta. Se tukee kävelyä, joogaa, tanssia, muuta toimintaa sekä vähentää passivoitumista istumatyössä ja pyörätuolia käyttäessä.

Yksittäisten tuntien hinta 13€, kausihinnoista sovitaan opettajan kanssa. Avustaja veloituksetta mukaan.

Kiki Molander on tanssija, tanssinopettaja, kehonhallinnan ohjaaja, fil.kand.

Koulutus: Tukholman Yliopisto (1982), aloittanut jazz-tanssin Elwa Molinin koulussa Tampereella v. 1963.  Lukuisia sekä kotimaisia että ulkomaisia opettajia Helsingissä, Tukholmassa, Lontoossa, New Yorkissa ja Pariisissa. Jazztanssia, modernia tanssia, nykytanssia, afrotanssia, balettia. 

Teatterityötä ja tanssin opetusta vuodesta 1971. Aloittanut neurologisten kuntoutujien ohjaamisen vuonna 2012, mukana tutkimustiimissä Tanssin kuntouttava vaikutus kroonisessa vaiheessa olevan aivovamman terapiassa.

Tanssitunnit

Keskiviikkoisin 15.30 – 16.30. Vetäjänä tanssinopettaja Nina Krook

Tanssin tavoitteena on tuoda hyvää oloa. Tanssi edistää tasapainoa, lisää rohkeutta liikkumiseen, edistää aineenvaihduntaa ja liikkuvuutta. Tanssi on oman kehon liikkumista musiikkiin oman tulkinnan kautta.

Tunnit koostuvat alkulämmittelyinä istuen n. 30 min. Lopputunti seisten, tarvittaessa voi tanssia myös istuen.

Tanssitunneilla opitaan erilaisia helpohkoja askelsarjoja, joita sovelletaan eri musiikin lajeihin: salsa, samba, rumba, fusku, valssi, tango… Ennalta valittuun kappaleeseen harjoitellaan koreografia.

Yksittäisten tuntien hinta 11€, kausihinnoista sovitaan opettajan kanssa. Avustaja veloituksetta mukaan.

Nina Krook on aloittanut kilpatanssin 7-vuotiaana. Opettanut tanssia yli 30 vuotta.

Koulutus: 1995 kotimainen 10 tanssin ammattitutkinto 1997, kansainvälinen IDTA latin member tutkinto Lontoossa, 2010 Yoga Alliance vinyasa- ja yin-jooga koulutus 2012 Usui shiki ryoho, ensimmäinen taso.

Tällä hetkellä opettaa Argentiinalaista tangoa ympäri Suomea ja ulkomailla. Vetää soveltavan tanssin tunteja Uudenmaan Parkinsonyhdistykselle ja Neurotiimissä ja opettaa latinalaistansseja Uudenmaan Pyörätuolitanssijoille.

Näin löydät meidät

Kumpulantie 1 A, 2. krs. Neurotiimi, Helsinki

Tulo-ohjeet:
Ovenavauspainike on ulkona oven oikealla puolella ja kerroksessa hissin oikealla puolella. Bodywise tunnit ovat Tähtisalissa ja tanssitunnit Aurinkosalissa.